Met Fresheo wil ik gezonde, lekkere gerechten beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Ik had de middelen niet om een restaurant te beginnen, dus lanceerde ik met Fresheo een digitaal concept. Vandaag leveren we wekelijks 10.000 gerechten aan 1.500 personen. Da’s veel meer dan ik ooit in een traditioneel restaurant zou hebben kunnen ontvangen. We gaan binnenkort ook uitbreiden naar Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten… De manier waarop onze maaltijden worden bereid en vervoerd, geeft ons de mogelijkheid om een zeer groot aantal klanten te bereiken.
Toen ik mijn papa ben verloren, heb ik me op het ondernemerschap gestort, want dat biedt écht meerwaarde. Het ondernemerschap boeit mij dan ook enorm, ik hou van creëren en geven.
Wat me als ondernemer het meeste voldoening geeft, is werkgelegenheid bieden. Ik heb het geluk om te werken met toffe mensen, die ik de kansen kan geven die ze anders misschien niet zouden krijgen. In feite kies je voor personen die een belangrijke rol in je leven gaan spelen. Je geeft ze de vrijheid om op hun eigen manier doelstellingen te halen, en tegelijkertijd bied je een bepaald comfort. Mijn eerste raad aan startende ondernemers? Hard werken. En voor mij het allerbelangrijkste: omring je met de juiste medewerkers en mentors. Inspirerende mensen. Een goede ondernemer met slechte medewerkers zal misschien niet ver geraken. Maar een slechte ondernemer die goed omringd is, kan het wel maken, omdat zijn team altijd achter hem staat.
Meer weten over Fresheo? Bezoek dan de website.